În februarie, concert aniversar Grimus-10 ani, la Arenele Romane

22 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
În februarie, concert aniversar Grimus-10 ani, la Arenele Romane

2016 este anul în care Grimus sărbătorește zece ani de carieră. Povestea trupei din Cluj i-a purtat pe cei șase componenți prin locuri care mai de care mai neașteptate și prin întâmplări artistice cu final neprevăzut și incursiuni creative.

Rezultatele au fost, printre altele, trei albume (Panikon, Egretta și Emergence), participări la festivaluri internaționale precum Sziget (Ungaria), EXIT(Serbia), Rock for People (Cehia), Eurosonic (Olanda), Arezzo Wave (Italia), Waves Viena (Austria) sau Saraang (India), dar și concerte în deschiderea unor grupuri ca Red Hot Chili Peppers, Placebo, Hurts, Deep Purple sau Roxette.

Grimus își spune povestea și live, într-un concert aniversar ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit) pe 26 februarie, alături de mulți invitați. Înainte de aniversare, Grimus oferă fanilor, un cadou muzical noul single “Vom Lupta”, lansat în această săptămână, ce va putea fi ascultat live, la Arenele Romane.

Pentru concertul aniversar Grimus, organizat de Promusic Events & Maximum Rock, se pun în vânzare 1000 bilete la prețul de 30 lei (dacă sunt achiziționate în avans) și 40 lei (pentru cele achiziționate la intrare), precum si 25 bilete VIP la pretul de 100 lei.

Biletele VIP includ meet & greet cu formația, poză și autografe precum si alte surprize. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.AmBilet.ro,

Alte stiri din Muzica

Ultima oră