Holograf: dublu Disc de Platină şi un nou single

26 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
Holograf: dublu Disc de Platină şi un nou single

La un an de la aparitia albumului “Life Line”, Holograf a lansat un nou single, "Deschide-mi inima", ce se incadreaza in stilul formaţiei, cântând despre iubire, dor şi implinire.

"Single-ul acesta, 'Deschide-mi inima!', eu personal l-aș adresa tuturor doamnelor, domnișoarelor care vor să-și refacă viețile, pentru că piesa spune că ar fi bine să dăm un restart la un moment dat, să învățăm să ne redeschidem și ca oameni și ca suflet", a spus Dan Bittman.

Compozitorul Iulian Vrabete povesteşte : “Cantecul “Deschide-mi inima” este o pledoarie pentru regasirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un indemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a cauta mereu fericirea, iar daca un cantec ne face sa visam, batalia este deja castigata”.

La 38 de ani de cariera, dupa 18 albume si peste 40 hituri cantate in playlisturile de radio, concerte publice si private, iata ca laitmotivele muzicii Holograf raman tot dragostea si inima, spre bucuria publicului care o pastreaza pe loc fruntas la categoria formaţii pop rock romanesti de calitate. Noul single este o piesă Holograf "sută la sută", ca sound, ca sonoritate, a spus și Edi Petroșel.

Holograf a primit și un dublu Disc de Platină din partea casei de producție Media Pro Music. "Acest Dublu Disc de Platină înseamnă o satisfacție, o satisfacție pentru munca pe care am depus-o la un moment dat", a mai declarat Bittman. "Acest dublu disc este pentru vânzări de 10.000 de unități în mai puțin de un an de la lansare. Albumul a fost lansat în noiembrie. (...) Pe o piață cu piraterie de peste 90%, noi considerăm că este o mare performanță. Nu e primul disc pe care-l oferim trupei Holograf. În cei aproape 18 ani de colaborare le-am oferit dublu disc de platină pentru aproape toate albumele lor", a declarat Dana Adam, Director General Media Pro.

Vezi mai jos noul single (lyric video)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră