Grupul FronT din Cluj a lansat primul videoclip oficial

28 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Grupul FronT din Cluj a lansat primul videoclip oficial

Astăzi, a fost făcut public ”Alive”, primul și promițătorul video FronT, apărut fix după un an de la lansarea single-ului ”Left Inside”. După cum spune solistul Mihai Șarlea, formația adoptă un mesaj încurajator #onlylovefromfront pentru că ”nimic nu înlocuiește perseverența, sprijinul reciproc între trupe și spiritul autocritic”.

Clipul este un produs Lexa iar mixajul și masteringul audio au fost realizate de Marius Costache la Studio 148. Filmat în sala de repetiții a formației prietene For the Wicked, acest clip anunță EP-ul pe care FronT îl va lansa la primăvară. Dar mai mult decât orice,< ”Alive” există să ne vadă lumea la față> (Mihai).

”În clipa de față suntem în faza de înregistrare a vocilor pentru EP, după care vom trece la mixat - suntem pe calendar, deci e bine! În martie-l vom lansa, iar în vară vom începe preproducțiile pentru album. Dacă toate merg bine, undeva pe la începutul lui 2017 ar trebui să apară!”, a mai spus Mihai.

Componenții grupului sunt Mihai Șarlea (voce), Ciprian Sav (chitară, voce armonie), Doru Nedelcu (chitară, voce armonie), Julia Kocis (tobe), Paul Tenciu (bass)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră