“Geniul muzicii electronice” vine la București (video)

08 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
“Geniul muzicii electronice” vine la București (video)

Artistul german de muzica electronica, denumit și “The God of Sound”, a lansat în acest an un nou album, „Future”apărut în format Ultra Deluxe Edition (4CD + DVD) și vinil.

Discul „e ca o coloană sonoră a unui film”
Schiller va concerta pentru prima data în România, pe 22 octombrie, la Sala Palatului. Iată ce a declarat pentru German Quality Entertainment despre noul său album: “Fiecare piesă e ca și cum ți-ai imagina un film, întreg albumul te poate duce cu gândul la coloana sonora a unei pelicule în care te regăsești, în care poti simți “Paradisul”. Este nou, este emoțional, optimist, pe alocuri mistic; este liniștitor, este un nou material care te va determina să plutești. Vei fi furat de val ascultându-l, te vei simți bine, e ca si cum îl cunoști, e muzica ta. Future este un nou produs discografic pe care îl poți asculta când te întorci acasă de la job, de la școală. Te așezi pe canapea, îți pui căștile, te relaxezi și te plimbi prin lumea imaginată de tine”

Schiller va fi acompaniat live de formație
Pe acest nou produs discografic, de altfel și primul ce are un titlu în limba engleza, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia - de la Lacuna Coil, Tawgs Salter și celebra actriță Sharon Stone, care a scris versurile piesei "For You". Schiller ne invită la o călătorie muzicală „extrem de intensă alături de cele mai cunoscute piese ale sale plus secvențe de pe noul album, toate traite live într-o cascada perfecta a sunetului, într-o cascadă perfecta de lumini, un show executat impecabil de toți instrumentiștii alături de care va sosi la București, pentru că echipa va fi completă (chitară, bass, clape, tobe și voce)”. În presale, biletele sunt 199 lei, disponibile pe eventim.ro și magazinele partenere.

A colaborat cu Tarja Turunen, Sarah Brightman, Andrea Corr etc.
Pe numele său adevărat Christopher von Deylen (n.1970), Schiller este un artist german de muzică electronică (chill out/trance) și ambientală. De-a lungul ultimilor ani a sustinut concerte extrem de apreciate de public si de mass media. A cântat alături de nume binecunoscute din muzica internațională, precum: Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howells din Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa synthpop Wolfsheim, Kim Sanders (ex. Culture Beat), Ana Torroja din grupul spaniol Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September etc...Ascultă mai jos secvențe din noul album Schiller

Alte stiri din Muzica

Ultima oră