Fostul bassist Rolling Stones are cancer de prostată

08 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Fostul bassist Rolling Stones are cancer de prostată

Bill Wyman (79 de ani), cofondatorul grupului Rolling Stones şi chitaristul bass al formaţiei din 1962 până în 1992, şi-a informat fanii pe twitter că a început un tratament pentru cancer de prostată. Depistat în formă incipentă, muzicianul se aşteaptă la o însănătoşire rapidă. Familia cere discreţie din partea tuturor în aceste momente. Pe acest subiect nu se va face nici un alt comentariu.

Darryl Jones cântă la bass în locul lui Bill
După plecarea lui Bill din Rolling Stones, din 1993 şi până astăzi, la chitară bass cântă Darryl Jones, în calitate de angajat. În noiembrie 2012, Wyman a urcat pe scena O2 din Londra alături de foştii săi colegi, când au cântat împreună "It's Only Rock 'n Roll" şi "Honky Tonk Women". În 1989 a primit, alături de Jagger, Richards, Watts şi Wood, distincţia Rock and Roll Hall of Fame.

A fost invitat la cununia lui Jerry Hall
După ce a plecat din Rolling Stones, Bill şi-a format propriul grup, Rhythm Kings, alături de care cântă constant şi a înregistrat o mulţime de albume, cel mai recent fiind “Back to Basics”, apărut în 2015. A scris două cărţi despre perioada Stones: „Stone Alone” (1997) şi „Rolling With the Stones” (2002). Sâmbăta trecută a fost invitat la cununia religioasă a lui Rupert Murdoch cu Jerry Hall, fosta soţie a lui Mick Jagger. Potrivit publicaţiei Guardian, la acel eveniment Wyman a fost într-o bună dispoziţie şi nu a arătat deloc că ar fi bolnav.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră