Eye of Solitude, trupa din Londra a lui Daniel Neagoe

26 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Eye of Solitude, trupa din Londra a lui Daniel Neagoe

"This Goodbye. The Goodbye" este titlul primului extras pe single de pe albumul „Cenotaph” al grupului Eye of Solitude.

Al patrulea album pe 1 septembrie
Eye Of Solitude este alcătuit din Daniel Neagoe – vocal (foto1), Mark Antoniades – chitară, Steffan Gough – chitară, Chris Davies – bass, Adriano Ferraro – tobe. Formaţia de funeral doom înfiinţată la Londra de românul Daniel Neagoe lansează al patrulea album de studio pe 1 septembrie. Pentru realizarea videoclipului, Daniel a apelat la vechiul sau prieten și regizor, Răzvan "R" Alexandru (Abigail) cunoscut şi pentru implicarea în proiecte de filme de animaţie (Maimu and the Olympic Games etc.), a câtorva proiecte de filme documentare (Against All Odds - 20 years of Romanian Rock and Metal, La 35 de ani dupa Cosmos etc.), precum şi a DVD-ului festivalului Maximum Rock 2013.

Cel mai profesional clip
Daniel Neagoe: "Răzvan şi cu mine ne cunoaştem personal şi profesional de 10 ani şi am apelat la cunostinţele şi experienţa lui pentru videoclipul "This Goodbye. The Goodbye". Rezultatul a fost unul fantastic, experienţa şi implicarea lui Răzvan în proiect au dus la realizarea celui mai profesional clip pe care trupa l-a realizat până acum." Coperta albumului „Cenotaph” (foto 2) este realizată de vechiul colaborator al trupei, Giannis Nakos de la Remedy Art Clown.

Alte proiecte cu Abigail și Gothic
Răzvan Alexandru: "La început, a fost vorba despre un lyric video, însă, imediat ne-am dat seama că este mai mult de atât, aşa că am acceptat provocarea. Îmi doream mult să "intru" pe piaţa clipurilor video, mai ales şi că am multe de spus şi arătat şi în această zonă. Refuzam să cred că am facut degeaba 4 ani de şcoală de film fără să ajut şi eu cumva scena din care am crescut. Mă bucur că Sorin mi-a confirmat alegerea făcută prin jocul său şi ceea ce ştiam deja despre el, anume că este un talent actoricesc nedescoperit...Mulţumesc şi colegilor de la Dreamteam Video, în special Oliviei Duţă aflată la prima experienţă de acest gen şi Nadiei Dobrescu, fata de sub pelerină. Urmează alte câteva proiecte: Abigail, Gothic şi încă un proiect pentru EoS." Vezi mai jos excelentul clip "This Goodbye. The Goodbye"

Alte stiri din Muzica

Ultima oră