Eugen de la White Walls pregăteşte primul disc solo

10 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Eugen de la White Walls pregăteşte primul disc solo

Vocalistul trupelor White Walls şi Lupu' cel Rău din Constanţa, Eugen Brudaru a anunţat apariţia  primului său material solo, intitulat  “Haunted Island - White Silhouettes”. Este vorba despre un EP ce conţine şase piese, una dintre ele urmând să fie prezentată publicului la sfârşitul acestei luni. “Este diferit faţă de tot ce am făcut până acum, sper să placă!”.

Piesele de pe discul lui Eugen sunt: 1. Ghosts (2:22), 2. Grave Digger (3:21), 3. The Flying Dead (3:59), 4. Repentance (3:36), 5. Buried (3:22), 6. Underwater Love (4:10). A început să lucreze la acest material încă din iarna lui 2013: “A fost ceva natural, am ascultat instrumentalele şi mi-au venit tot felul de voci în cap, pe care le-am reprodus. Pe EP-ul ăsta să nu vă aşteptaţi la growl sau la chitară cu distors!” a declarat pentru Metalforce.

Eugen a povestit despre începuturile lui în muzică:”Iniţial, nu am fost vocal, am fost clăpar! Proiectul se numea Screams of Glass şi era pe genul heavy metal. Când nu apărea vocalul la repetiţie, cântam eu. Şi uite aşa am început să studiez intens solişti vocali, a urmat Protest Urban… Sunt multe de povestit, dar pe scurt – la Scream Of Glass am fost coleg cu Marian (WW) şi Emi (Lupu cel Rău), la Protest Urban tot cu Marinică.

A urmat Efecte Secundare, unde am cântat cu Vali de la Breathlast şi Marţianu şi Greiere de la Animal X, haha, şi Fortuneteller, unde am fost din nou coleg cu Emi, Marian şi Sebi...În final m-am reîntalnit în WW cu Marian!. Pot să zic că Fortuneteller a fost prima trupă serioasă, am dat multe concerte timp de un an, am prins festivaluri, am participat la concursuri, am scos un album digital, ce merită ascultat, încă mai există pe Myspace”. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră