Ed Sheeran mai tare ca Adele ! (lyric video)

13 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Ed Sheeran mai tare ca Adele ! (lyric video)

"Shape Of You" a lui Ed Sheeran a adunat peste 7,9 milioane de streamuri in Spotify intr-o singura zi, doborand astfel recordul detinut anterior de piesa “Hello” de la Adele.

Bucurandu-se de succesul celor doua single-uri lansate simultan, “Shape Of You” si “Castle On The Hill”, superstarul international Ed Sheeran a facut publica data lansarii urmatorului album, intitulat ”÷” (Divide). Titlul albumului continua tema simbolurilor matematice, iar materialul este disponibil deja pentru pre-comanda pe http://www.edsheeran.com/splash/6thjan?ref=.

Ed a declarat ca aceasta saptamana a fost extraordinara pentru el: "Reactia fanilor si felul in care au primit aceste doua single-uri este mai mult decat surprinzatoare si fantastica. Acest album si-a castigat un loc foarte special in sufletul meu, si eu cred cu tarie ca este cea mai buna lucrare a mea pana acum. Am fost nerabdator sa ma reintorc pe scena cu ceva proaspat si astept cu nerabdare data de 3 martie."

Albumul "÷ " este al treilea album de studio al artistului si se anunta a fi una dintre cele mai importante lansari ale anului 2017. Experientele personale il inspira pe Ed, tanarul de doar 25 de ani din Suffolk, astfel ca muzica se transforma intr-un un ghid prin care fanii il pot descoperi.  Titlul albumului vine ca o completare pentru albumele lansate anterior: "x" (care se pronunta "multiply") din 2014 si "+” ("plus") din 2011, iar coperta albumului a fost realizată chiar de Ed personal.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră