După pod e Alexandrina ! (Video)

27 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
După pod e Alexandrina ! (Video)

Astăzi, a apărut un nou cântec, "După Pod", muzica și versurile sunt semnate de Alexandrina iar videoclipul este regizat de Anton Groves & Damian Groves.

Marius Costache, mixajul și masteringul
„După Pod” este prima piesă de pe viitorul album al artistei și a fost înregistrată la DSPro Studio Timișoara, cu Attila Lukinich la „butoane”, mixajul și masteringul fiind realizat de Marius Costache la Studio148. Alături de Alexandrina Hristov- voce, keyboards, chitară, electronice la înregistrări au participat Alexei Țurcan- synth, zither, Petre Ionuțescu- melodica, Ovidiu Zimcea- bass, Alex “Para” Ghiță- tobe.

Are două albume
Alexandrina Hristov este din Chișinău, Republica Moldova dar a cunoscut succesul în București, unde s-a mutat în 2006. În 2009 a lansat albumul “Om de Lut”, o colecție de cântece compuse într-o perioadă lungă de timp, cele mai cunoscute fiind “Printre Flori”, “Fata Merge Pe Jos”, “Noi 2”, “De Când Am Plecat”. Al doilea album, “Flori de Spin”, a fost lansat în 2014 și conține hiturile “Orașul Umbre”- prezent și pe coloana sonora a serialului “Umbre”, produs de HBO România, “Pijamale Reci” și “Te iubesc”.

Concerte la Londra, Paris, Nantes
Actriță, poetă, pictoriță și cântăreață de succes, Alexandrina a sărbătorit, printr-un mini-turneu, zece ani de activitate artistică. De-a lungul anilor a cântat în București și în țară, dar a urcat și pe scenele din Londra, Paris, Nantes, Moscova și Sankt Petersburg. A apărut pe coperta unor reviste selecte, la mai multe posturi de radio și televiziune cât și la manifestări artistice importante, cum ar fi Festivalul de Jazz de la Gărâna sau Festivalul Internațional de Film Transilvania. Vezi mai jos noul video al Alexandrinei 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră