După 46 de ani, live in Bucureşti!

17 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
După 46 de ani, live in Bucureşti!

Început de săptămână în forţă al clubului din Calea Victoriei, cu doă zile de teatru nou, un concert special in Green Hours & o seară muzicală- eveniment la Teatrul ACT.

Astăzi, de la ora 19.30, Teatrul LUNI prezintă: Aleargă, adaptare după romanul omonim de Ana Maria Sandu, concept: Silvia Călin, cu Nicoleta Lefter, visuals: Black Horse Mansion. „Corpul e singurul meu animal de companie. Îl îngrijesc, îl hrănesc, dar încă n-am ajuns să-i vorbesc. O prietenă din Canada mi-a zis de curând că ea poate. Am invidiat-o sincer, mai ales atunci când m-am hotărît să las dracului toate scuzele din lume și să încep să alerg. Obiceiul ăsta nesuferit care te scoate din casă pe orice vreme..." (Ana Maria Sandu, Aleargă)

Marți, 18 octombrie, de la ora 19.30, Teatrul LUNI prezintă: Opiniile unui clovn, după Heinrich Böll. Este un one man show cu Alex Buescu, regia Anca Maria Colțeanu. Nimicul pare că ar fi cel mai adecvat număr de pantomimă pentru Hans. Un clovn, un artist specializat în observarea și transformarea absurdului cotidian în numere de pantomimă... lumea lui Hans (i) se deformează cînd este părăsit, din motive religioase, de singura femeie pe care o iubește.

Miercuri, 19 octombrie, ora 20.00, Green Hours prezintă: Alfonsina y el mar cu Maria Răducanu – voce şi Sorin Terinte – pian. „Posedând una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă." (John Zorn - Tzadik)

Joi, 20 octombrie, ora 20.00, Green Hours ITINERANT & Teatrul ACT prezintă concertul extraordinar Andrei Ignat (foto), revenit la Bucureşti după 46 de ani. La Teatrul ACT, publicul prezent va avea ocazia să urmărească un concert cu improvizaţii jazzistice pe teme cunoscute dar şi altele, originale, fuzionînd cu un splendid slide-show creat de artist în călătoriile sale pe mapamond. Între influenţele muzicale ale artistului suedez de origine română se regăsesc Keith Jarrett, Abdullah Ibrahim (Dollar Brand), Jan Johanssen, Chick Corea.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră