Diseară, de la ora 22.30, urmareste live concertul Gorillaz din Koln!

20 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Diseară, de la ora 22.30, urmareste live concertul Gorillaz din Koln!

Începând cu ora 22.30, ai șansa de a asculta formaţia Gorillaz interpretând live piesele de pe albumul „Humanz” in concertul din Koln aici:

https://www.unsitedemuzica.ro/special/In-aceasta-seara-de-la-ora-2230-urmareste-LIVE-concertul-Gorillaz-din-Koln-p2277

Cel mai de success grup virtual a revenit cu albumul "Humanz", lansat pe 28 aprilie 2017 şi produs de Gorillaz, The Twilight Tone of D / \ P și Remi Kabaka. A fost inregistrat la Londra, Paris, New York, Chicago si Jamaica şi apare dupa sapte ani de la precedentul disc, "The Fall".

Lui Murdoc Niccals (bass), Noodle (chitara), Russel Hobbs (tobe) si 2D (vocal) li s-au alaturat o serie de artisti printre care se numara Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, DRAM, Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle si Kali Uchis, printre altii.

Gorillaz inseamna 2D, Murdoc Niccals, Nood, si Russell Hobbs. Formaţia  a fost creata de Damon Albarn si Jamie Hewlett, iar albumul de debut, cu acelasi nume, a fost lansat in 2001. Un adevarat  fenomen global, Gorillaz a cucerit topurile din intreaga lume si a cântat în întreaga lume, inregistrand sute de milioane de streamuri si vanzari de-a lungul anilor. Gorillaz este recunoscut de Cartea Recordurilor pentru “Most Succesful Virtual Act”.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră