Cuantune a lansat un session live@Colectiv

07 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Cuantune a lansat un session live@Colectiv

Eliszabeta – voce, Mario F. Cruxfader – voce, producător, Aron Andreas – bass, chitară şi Bogdan Nicodim – pian, alcătuiesc grupul Cuantune (nu jazz & electro swing). Cu puţin timp înainte de tragedie, Cuantune a înregistrat un session live ce este făcut public abia acum, din motive lesne de înţeles. Iată textul ce însoţeşte înregistrarea din Colectiv:

„Finalul anului 2015 a fost unul dificil de negociat, a fost un final de an în care frica a devenit ceva real, în care am vărsat lacrimi și în care am răgușit la proteste. Un final de an în care am schimbat și ne-am schimbat, în care ne-am ținut în brațe și în care am mărșăluit pe bulevarde mână în mână.

Simțim că este momentul să revenim în modul în care știm cel mai bine: cântând pe scenă. Acest material reprezintă ultima noastră dată când ne-am bucurat de Colectiv, cu doar o lună și un strop înainte de tragedie. Este omagiul nostru adus victimelor și îndemnul pe care-l adresăm tuturor: together, we're gonna fly “to the moon and back”. Sperăm că nu veți uita niciodata gravitatea acestui eveniment, si dorim să vă amintiți, alături de noi, ce a reprezentat Colectiv înainte de tragedie”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră