Corul Madrigal lansează albumul pascal „Săptămâna Patimilor”

15 Apr 2021 | scris de A.V.
Corul Madrigal lansează albumul pascal „Săptămâna Patimilor” Galerie foto (2)

Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” și Casa de discuri Roton Music lansează albumul discografic „Săptămâna Patimilor” - o emoționantă colecție de muzică de inspirație ortodoxă, dedicată sărbătorii pascale.

Proiectul discografic „Săptămâna Patimilor” poartă celebra amprentă sonoră a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar-Mihail Verlan. Repertoriul ales de dirijorul secund al ansamblului include compoziții menite să redea simbolistica specifică Sărbătorilor Pascale și, în special, mesajul spiritual al săptămânii premergătoare Învierii.

Pe lângă lucrări binecunoscute din bibliografia muzicală de inspirație pascală, „Săptămâna Patimilor” conține și o selecție de lucrări recent introduse în repertoriul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și se bucură și de participarea copiilor din corurile înscrise în Programul Național Cantus Mundi, ca o legătură sonoră și emoționantă peste generații.

Compact discul „Săptămâna Patimilor” este disponibil pentru comenzi pe site-ul Corului Madrigal, secțiunea Magazin și poate fi achiziționat, începând din 15 aprilie, și din rețeaua librăriilor Cărturești, magazinul Muzica și benzinăriile OMV și Lukoil din toată țara, pe platformele digitale Spotify și Apple Music și în curând pe canalul YouTube.

Mai multe detalii găsiți alăturat și pe Evenimentul Facebook  - https://www.facebook.com/events/1378948399136991 ​

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră