Concertul Queen + Adam Lambert, program şi reguli de acces

17 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Concertul Queen + Adam Lambert, program şi reguli de acces

Mai sunt câteva zile pâna la întâlnirea cu legendarul grup Queen, care va concerta alături de Adam Lambert pe 21 iune, în Piata Constituţiei.

Queen începe în jurul orei 21.00
Accesul în zona de eveniment va fi permis de la ora 16:00, iar publicul este rugat să vină din timp pentru a evita aglomeraţia. În deschidere, pe scenă vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? şi grupul autohton Grimus, concertele urmând să înceapă în jurul orei 17:30. Queen + Adam Lambert vor încânta fanii timp de doua ore cu hituri precum „Somebody to Love” „We Are The Champions”, „We Will Rock You” etc. până în jurul orei 23:00.

Două căi de acces
Accesul în spaţiul de concert se va face prin două intrări: prin Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor) şi prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza caruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţior de securitate.

Poster Queen + Adam Lambert cu tricolorul României,
Nu este recomandată prezenţa copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină cu cei mici, aceştia vor avea acces la concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. În urma cererilor primite din partea fanilor, la eveniment va fi disponibil posterul Queen + Adam Lambert cu tricolorul României, în ediţie limitată, (de doar 100 de exemplare). Acestea se vor găsi de vânzare la punctele de merchandising, unde plata poate efectua cu numerar sau card.

Pelerine în caz de ploaie
În zona de concert este interzis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afară, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, băuturi sau mâncare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stickuri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis, spectatorii fiind rugaţi să vină cu pelerine de ploaie.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare
Spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă, gustări etc, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce pot fi procurate de la punctele special amenajate. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă- până la ora 23:15, fie până la finalul lunii iunie- prin trimiterea unui email la office@eventjobs.ro.

Bilete la eventim şi la intrarea dinspre Parcul Izvor
Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete mai pot face acest lucru online, pe www.eventim.ro, şi de la magazinele partenere. În acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Tribună, Golden Circle şi Gazon A, la preturi începând cu 220,50 lei plus taxe. În ziua concertului vor mai putea fi cumparate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, în limita disponibilităţii. Detalii pe www.emagic.ro şi pe paginile de Facebook Emagic.Romania sau a evenimentului Queen + Adam Lambert.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră