Concerte la umbră, în mijlocul Bucureştiului

03 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Concerte la umbră, în mijlocul Bucureştiului


Seria de spectacole din seria Backyard Acoustic Season continuă cu Grimus și Sophisticated Lemons.

40 de lei intrarea
Joi, 7 iulie, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Grimus și Sophisticated Lemons. Biletele se găsesc la vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă, în avans, 40 de lei sau 50 de lei la intrare, în limita stocului disponibil.

Show sincer şi elegant
Grimus au sărbătorit 10 ani de activitate şi sunt mai în formă ca oricând. După ce au deschis concertul Queen & Adam Lambert, la vor fi prezenți la unele dintre cele mai importante festivaluri. Au compoziții când energice şi optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus vor aduce în grădină un spectacol sincer și elegant, cum obișnuiesc întotdeauna.

Programul, până în septembrie
O prezență efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons sunt împreună din 2009 şi au o constantă activitate concertistică. Au înregistrat un EP şi se pregătesc de lansarea unui nou material discografic. Iată programul concertelor Backyard Acoustic Season, organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București: 21 iulie: byron, Rockabella, 4 august: Vița de Vie, Domino, 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice, 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul, 15 septembrie: Travka, Lucia

Alte stiri din Muzica

Ultima oră