Concerte byron și Rockabella în grădină !

20 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Concerte byron și Rockabella în grădină !

Joi, 21 iulie, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu byron și Rockabella.

După muzică, urmează documentarul "Lumea văzută de Ion B"

Accesul în grădină se va face de la ora 14:00, unde găsim răcoare, muzică în surdină, board games și standuri de food & drinks. De la ora 19:00 va începe concertul Rockabella, în timp ce byron vor urca pe scenă după ora 20:00. După concerte, în jurul orei 22:00, rămânem în grădină pentru proiecția documentarului "Lumea văzută de Ion B.”, în regia lui Alexander Nanau. Pentru cele două concerte, biletele sunt 40 de lei, pe iabilet.ro. În limita locurilor disponibile, mâine, biletele vor fi 50 de lei. La vizionarea documentarului, intrarea este liberă.

Cel mai recent album byron a fost „tras” la Dublin

Formația rock byron împlinește în acest an 10 ani de existență, timp în care au lansat șase albume de studio și trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, „Eternal Return”, a fost înregistrat vara trecută la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin și este un album-concept cu 12 piese corespunzând fiecare câte unei luni din calendar. Rockabella este un grup tânăr care a înregistrat anul trecut EP-ul „A World Outside” și prezintă „o muzică de factură cinematică, învăluitoare și complexă dar în același timp sinceră și directă”. Backyard Acoustic Season este titulatura seriei de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră