Concert Weight Of Emptiness și LOST în Yellow Club

19 Sep 2019 | scris de Alex Revenco
Concert Weight Of Emptiness și LOST în Yellow Club

WEIGHT OF EMPTINESS - doom death metal din Chile, cu interesante influente din black, progressive si avantgarde metal! Formata in urma cu 7 ani, formatia sud-americana va ajunge in premiera la Bucuresti, la doar cateva zile dupa lansarea noului CD, "Conquering The Deep Cycle".

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti)- La doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary. Era inceputul ascensiunii unei trupe pe care mii de spectatori aveau s-o mai vada pe scenele mari, alaturi de Hypocrisy, Cannibal Corpse, Moonspell, Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall. Pentru L.O.S.T. concertul din 19 septembrie este primul pe care il sustine dupa o pauza de lucru de aproape doi ani, eveniment in care vor prezenta live cele mai bune piese din repertoriu, in poate cea mai solida formula de pana acum, din istoria formatiei.

YELLOW CLUB se afla pe str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3. Concertul are loc joi 19 septembrie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului). Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert. Pret bilet: 20 lei (de vanzare doar la intrare, in seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră