Concert Richard Clayderman: program și reguli de acces

06 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Concert Richard Clayderman: program și reguli de acces

Mai sunt două zile până când vom sărbători Ziua Femeii și vom petrece o seară minunată în compania celui mai de succes pianist al lumii.

 Evenimentul programat pe 8 martie la Sala Palatului este de mare interes pentru publicul din Romania, în acest moment mai fiind disponibile foarte puține locuri. Ultimele bilete pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

 Prince of Romance, așa cum este cunoscut în întreaga lume, a pus la cale cea mai mare desfășurare de forțe de până acum, în premieră alături de o orchestră completă, Orchestra Simfonică București, cea care s-a făcut remarcată prin prestații de înaltă ținută în concerte susținute alături de Sarah Brightman, Angela Gheorghiu sau Tarja Turunen.

 Mai mult decât atât, formația Amadeus va oferi un moment special în cadrul spectacolului care promite să facă deliciul publicului. Cvartetul format din Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis s-a facut remarcat gratie stilurilor muzicale promovate, de classical crossover si pop.

Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de Discuri de Aur si 70 de Discuri de Platină, artistul a fost denumit în Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

 -Porțile Sălii Palatului se vor deschide la ora 19:00, urmând ca Amadeus să urce pe scenă la ora 19:35, iar mult așteptatul recital al lui Richard Clayderman va începe la ora 20:00.

 -Este interzis accesul cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, aparate GoPro, selfie stick-uri.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră