Concert eveniment ! byron & Rome unplugged la Hard Rock Cafe (video)

08 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Concert eveniment ! byron & Rome unplugged la Hard Rock Cafe (video)

Vineri, 8 aprilie, la Hard Rock Cafe cei din grupul byron îi vor avea ca invitați pe luxemburghezii de la Rome (dark acoustic pop/folk) într-un spectacol extraordinar. Dacă byron va concerta unplugged invitații de la Rome vor veni într-o formulă de duo acustic.

Folk, chanson și post punk
Inițiat în 2005, Rome este proiectul artistului luxemburghez Jerome Reuter, cu o bogată activitate discografică și concertistică. Inspirat din Brel, Cash, Van Zandt, Waits, Cohen, Cave, Jerome Reuter reușește un mix între folkul american și european cu chanson-ul franțuzesc și post punkul englezesc, totul gravitând în jurul vocii sale distinctive.

Acoustic Melange Tour
byron vine după lansarea noului album „Eternal Return”, înregistrat la Dublin și masterizat la Londra, în studiourile Abbey Road. Pe lângă piese de pe cel mai nou album, byron va interpreta și „vechituri” de pe primele albume iar Dan & Co. promit câteva surprize plăcute. După concertul de la București, Acoustic Melange Tour susținut de byron & Rome ajunge pe 9 aprilie, la Iași - Underground Pub și pe 10 aprilie, la Bacău - Valhalla Pub. Pentru concertul de la București biletele s-au pus în vânzare în rețeaua iabilet.ro

Alte stiri din Muzica

Ultima oră