Concert de jazz la Arcub: Sorin Zlat Quartet feat.Woody Witt (SUA)

12 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Concert de jazz la Arcub: Sorin Zlat Quartet feat.Woody Witt (SUA)

Concert de jazz cu Sorin Zlat Quartet- invitat special Woody Witt (SUA)

Joi, 13 aprilie, de la ora 19.30, Sorin Zlat (RO) – pian, Woody Witt (SUA) – saxofon, Andrea Marcelli (GER) –tobe şi Răzvan Cojanu (RO) – contrabas cântă la Arcub în stagiunea Artist in Residence.

“O fuziune surprinzătoare de jazz, muzică latino, pop și clasică, proiectul Sorin Zlat Trio invites Woody Witt (US) este un testament al universalității muzicii, cu cei patru muzicieni provenind din generații și școli de gândire diferite, dar unificați de către limba comună a jazzului”.

Concertul cuprinde compoziții personale de pe albumul „Endurance” lansat de Sorin Zlat în anul 2015, creații noi ce vor fi incluse pe următorul album al pianistului și compoziții semnate de saxofonistul Woody Witt. În toamna anului 2016, pianistul român Sorin Zlat a călătorit în Statele Unite ale Americii pentru a susține o serie de concerte alături de saxofonistul american Woody Witt. Proiectul s-a bucurat nu numai de un succes bine meritat, dar a dat naștere și unei colaborări inedite între Sorin și Woody Witt, saxofonist, compozitor și profesor universitar din Houston, Texas. Cu Andrea Marcelli la tobe și Răzvan Cojanu la contrabas, acest quartet dinamic dorește să aducă publicului din București un repertoriu original și diversificat.

Biletele sunt 35 de lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 de lei.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră