Concert Celelalte Cuvinte-35 de ani. Cine cântă în deschidere

25 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
Concert Celelalte Cuvinte-35 de ani. Cine cântă în deschidere

Trupele Arthur şi Overflow vor deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE și Conexiuni, din 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Naționale Oamenii Timpului.

A doua formație tânără invitată să facă parte din line-up-ul concertului este Arthur, un proiect de rock instrumental, care a luat naștere în iunie 2015, având ca element principal chitara. Arthur va urca pe scena înaintea ieșenilor de la Overflow. De la înființare până în prezent, Arthur a fost selectată să cânte în deschiderea concertelor Jan Akkerman (Hard Rock Cafe București, august 2015), Accept (Arenele Romane – București, decembrie 2015) și Cargo (Arenele Romane, martie 2016),. A participat la festivaluri importante din România, ca Metalhead Meeting 2015 și 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 - Vama Veche sau Galele Folk You - București 2016).

Biletele au prețul de 50 de lei și se pot cumpăra din Rețeaua Eventim.ro, www.ambilet.ro și Rețeaua IaBilet.ro. Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcționate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.
Vă reamintim că pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia Celelalte Cuvinte va sărbători 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare.

Și pentru Conexiuni concertul din 4 noiembrie este o ocazie specială. După 11 ani de la ultima lor apariție live, cei de la Conexiuni revin în formula originală din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitară, Gabi Isac - bass, Victor Lenghel - tobe.

Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual inițiat de revista de cultură contemporană TIMPUL și organizat de Asociația Revistei TIMPUL (ART), în parteneriat cu instituții administrative și culturale, precum și cu instituții academice și economice. Campania presupune implicarea membrilor comunității în identificarea, recunoașterea și promovarea personalităților de prestigiu din spațiul românesc și a proiectelor acestora.

Campania premiază personalitățile și organizațiile din plan local, național și internațional care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) și-au dovedit excelența în zece domenii ale vieții culturale și sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public românesc, extins peste granițele țării. Domeniile premiate sunt: Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră