Concert caritabil cu Taxi, la Hard Rock Cafe (video)

05 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Concert caritabil cu Taxi, la Hard Rock Cafe (video)

Cele mai îndrăgite melodii ale grupului Taxi se vor auzi live la Hard Rock Cafe, în cadrul unui concert ce face parte din campania Music For Autism.

Se va utila o sală de muzică

Concertul, programat pe 9 septembrie, va veni în sprijinul proiectului Music For Autism ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros din Constanța. Instituția oferă terapii ajutătoare copiilor cu diverse tulburări și deficiențe și are un efectiv de 250 de copii diagnosticați cu autism, tulburări asociate și deficiență mintală. Finanțarea obținută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât și la achiziționarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională și socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcționa către Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia- ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilități.

Biletele sunt 30 și 40 de lei

În 15 ani de activitate, Taxi are la activ peste o mie de concerte, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, acide și ironice, transforma orice concert într-o experiență memorabila, de la care pleci relaxat. Taxi a luat ființă în 1999, carismaticul Dan Teodorescu fiind compozitorul și atuul formației. Printre cele mai îndrăgite cântece ale grupului se numără: Jumătatea mea, Criogenia salveaza Romania, Aici sunt banii dumneavoastră, Trag un claxon, Dragostea e ca o pereche de pantofi, Te văd în toate femeile, Subtitrarea la români, Strada mea cu-n singur bec, Dramă în Vamă, Bă, treci la coadă!, Cele două cuvinte, Non Stop, Ești iubibilă, Un sfârșit e un început (de chelie). Biletele pentru concert sunt 40 de lei cu loc la masă, în fața scenei și 30 de lei cu loc la masă, în sală, disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro și magazinele partenere. Rezervări la Hard Rock Cafe, tel. 021 206 6261. Vezi mai jos videoclipul Subtitrarea la români

Alte stiri din Muzica

Ultima oră