Cine mai cântă la Posada Rock 2017. Afişul final

03 Iul 2017 | scris de Alex Revenco
Cine mai cântă la Posada Rock 2017. Afişul final

Cu o intensă activitate de peste 20 ani, Gothic este una din primele trupe de metal dur din România, având peste 500 de concerte la activ, atât în țară, cât și în străinătate și fiind multipremiată la festivalurile autohtone. Aflată pentru a patra oară pe scena Posada Rock (prima prezență s-a înregistrat în anul 1996), Gothic va susține un recital pe 1 septembrie, prin care va promova cel mai recent album, „Demons”, lansat la începutul anului, dar trupa promite că nu vor lipsi nici piesele cu care s-a lansat în anii ’90 și care au devenit adevărate imnuri pentru fani.

 Invader a fost revelația ediției de anul trecut a festivalului Posada Rock, unde a convins atât publicul, cât și juriul, câștigând Marele Premiu. În ciuda tinereții membrilor, trupa are un stil și un sound închegat, care duce cu gândul spre death metalul melodic scandinav. Pe 2 septembrie, Invader se întoarce la Câmpulung Muscel pentru a onora premiul de anul trecut cu un recital în forță.

 Deși se feresc de etichete atunci când vine vorba despre genul muzical practicat, cei patru membri ai trupei Arashai își trag inspirația din stoner, nu metal și grunge, iar stilul rezultat are o personalitate sonoră puternică, marcat de riffuri de chitară memorabile, care pun publicul în mișcare. Pe 3 septembrie, Arashai va urca pe scena Posada Rock, unde va oferi un show plin de energie.

Prin urmare programul pe zile de la Posada Rock 2017 este următorul:

VINERI, 1 septembrie: 5 trupe în concurs, GOTHIC, TAINE, EVERGREY

SÂMBĂTĂ, 2 septembrie: 5 trupe în concurs, INVADER, KEMPES, DIRKSCHNEIDER

DUMINICĂ, 3 septembrie: Gala laureaților, ARASHAI, FIREWIND, SOEN

Mai multe informaţii și abonamente pe www.posadarock.com.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră