Chris Cornell se odihneşte lângă bunul său prieten Johnny Ramone

28 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
Chris Cornell se odihneşte lângă bunul său prieten Johnny Ramone Galerie foto (7)

După ce marţi 23 mai a fost incinerat, vineri a avut loc la ceremonia funerară a celui care a fost extraordinarul muzician Chris Cornell.

Cenuşa lui Cornell a fost îngropată la câţiva metri distanţă de monumentul lui Johnny Ramone din Hollywood Forever Cemetery. Johnny şi Chris au fost prieteni foarte apropiaţi, Cornell declarând că Ramone este unul dintre cei mai durabili idoli din muzica rock.

Zeci de prieteni, muzicieni şi actori au luat parte la ceremonia de la Hollywood Forever Cemetery, printre care Brad Pitt, Pharrell, Dave Grohl, Lisa Marie Presley, Dave Navarro, Perry Farrell, Jimmy Page, Courtney Love, Jerry Cantrell, Gavin Rossdale, Chester Bennington, James Franco, Christian Bale, Josh Brolin, Billy Idol, Joe Walsh, Lars Ulrich, James Hetfield şi mulţi alţii.  

Tom Morello, colegul lui Cornell din Audioslave, a fost unul dintre cei care au ţinut discursuri la ceremonie. Chris Cornell, solistul formaţiilor Soundgarden şi Audioslave, a murit pe 18 mai, la vârsta de 52 de ani. Muzicianul a fost găsit fără viaţă în camera lui de hotel din Detroit, la circa o oră după spectacolul susţinut la Fox Theatre din localitate, alături de Soundgarden. Ultima piesă din ultimul său concert a fost “Slaves & Bulldozers”, având ca refren "In My Time of Dying", cover după Led Zeppelin (“Physical Graffiti”- 1975).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră