Cel mai frumos loc de pe pământ este în masivul Făgăraş (video)

13 Noi 2017 | scris de Alex Revenco
Cel mai frumos loc de pe pământ este în masivul Făgăraş (video)

COMA s-a alăturat superproiectului inițiat de Greenpeace România și Kinecto Isobar, pentru a readuce în urechile românilor sunetul pădurilor virgine.

Grupul bucureştean a realizat pentru campania uncut.ro o versiune acustică a binecunoscutei compoziţii “Cel mai frumos loc de pe pământ”, ce include sunetele pădurii Mușeteica din masivul Făgăraș.

„Suntem onoraţi sa fim parte a acestei campanii Greenpeace pentru salvarea şi protejarea ultimelor păduri virgine ale României şi ale Europei. Contăm pe cât mai mulţi oameni să găsească puţinul timp necesar semnării petiţiei de pe uncut,ro şi să popularizeze acest demers. Este nevoie de foarte puţin de la fiecare pentru o mare diferenţă în viitorul tuturor. Mulţumim!” - este declaraţia formaţiei COMA.

 Ai mai jos videoclipul:

https://www.youtube.com/watch?v=39AwSkDQQxs

Dacă un copac se prăbușește într-o pădure și nu este nimeni acolo să-l asculte, face sau nu zgomot când cade? Corolar: dacă pădurea are cântecul ei și nu e nimeni acolo să-l asculte, se mai aude? Pe http://uncut.ro/  se poate asculta și descărca gratuit primul album muzical lansat de pădurile virgine de la noi din țară.

Pentru înregistrarea albumului s-au captat și prelucrat sunete reale din pădurea virgină Mușeteica, din masivul Făgăraș, pe parcursul verii. Sunetele prelucrate au fost oferite formației COMA, care le-a integrat în varianta acustică a piesei “Cel mai frumos loc de pe pământ” și a filmat, special pentru aceasta campanie, un videoclip lansat pe 9 noiembrie, la concertul din Club Control. Cu o atmosferă specială, videoclipul transmite exact de ce pădurile noastre sunt cele mai frumoase locuri din țară și de ce ele trebuie protejate.

 COMA înseamnă: Cătălin Chelemen – voce, Dan Costea - voce/ chitară, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys, Sorin Petrescu -  bass, Răzvan Albu – tobe, Matei Tibacu-Blendea - chitară

Alte stiri din Muzica

Ultima oră