Cât vor câştiga (cele trei) Spice Girls pentru un show

31 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Cât vor câştiga (cele trei) Spice Girls pentru un show

 

Vara viitoare, Geri Horner, Emma Bunton şi Mel B urmează să susţină un spectacol, în Hyde Park din Londra.

Acum sunt trei şi-şi spun GEM

Asta după ce în acest an, Spice Girls a aniversat 20 de ani de la lansarea primului disc single, “Wannabe”. După ce Victoria Beckham (Posh Spice) şi Melanie Chisholm (Sporty Spice) au declarat că nu sunt interesate de reuniunea Spice Girls cele trei GEM (Geri, Emma şi Mel) duc mai departe steagul Spice Girls.

14 milioane $, fiecare, pentru concertul de la Londra

Potrivit presei din Marea Britanie, pentru concertul de anul viitor din Hyde Park, cele trei “fete picante” vor primi, câte 14 milioane de dolari (10 milioane £) fiecare. Potrivit contractului, concertul va dura două ore, ceea ce înseamnă că Geri, Emma şi Mel vor lua 100.000 de dolari (74.000 £) pe minut/ de căciulă ! Conform New York Daily News, chiar dacă GEM nu le are pe Posh şi Sporty, oportunităţile comerciale ale fetelor sunt foarte mari.

Comeback nostalgic

Interesul companiilor de cărţi de credit, al băncilor şi al sponsorilor, în general, este uriaş, având în vedere ce se poate câştiga din acest comeback nostalgic, de care vor fi interesaţi fani din lumea întreagă. Se preconizează că fetele vor câştiga chiar mai mult, în urma unor înţelegeri de exclusivitate cu televiziunile interesate, ale întâlnirilor cu fanii VIP, vânzărilor de CD-uri la concertul live din Hyde Park şi altele.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră