Cântăreața Pink și fiul ei, infectați cu coronavirus

04 Apr 2020 | scris de A.A.
Cântăreața Pink și fiul ei, infectați cu coronavirus

Cântăreața Pink a transmis fanilor săi un mesaj prin intermediul contului oficial Instagram prin care precizează că atât ea, cât și fiul ei de 3 ani cu fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Prin intermediul aceleași postări, ea a atacat dur măsurile mult prea lejere ale autorităților, ignorând dimensiunea pericolului la care este supus orice cetățean american.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive”, a scris ea într-o postare pe reţelele de socializare, citată de Mediafax.„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative", a mai scris artista.

În continuare, Pink a vorbit despre testarea cu noul coronavirus şi criza produsă în jurul acesteia.

Pink a numit testarea „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre".

Artista a anunţat că pentru a se implica în lupta împotriva COVID-19 va dona 1 milion de dolari.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră