Astăzi începe Braşov Jazz & Blues Fest !

24 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Astăzi începe Braşov Jazz & Blues Fest !

Ajuns la a IV-a ediţie, festivalul se va desfăşura între 24 şi 26 noiembrie, la Teatrul Sică Alexandrescu.

Pe parcursul celor trei zile vor avea loc şase concerte, cu artişti din România, Norvegia, Israel, Ungaria, Italia, Marea Britanie şi S.U.A. iar două grupuri vin în premieră în România. „Credem că este un festival făcut corect, ca şi celelalte evenimente ale Asociaţiei Culturale Fanzin, la care invităm specialişti care să ne consilieze...Ne bucurăm că am reuşit să o readucem pe scenă pe Sharrie Williams (foto), una dintre vocile cele mai cunoscute ale blues-ului american actual, şi care a mai participat la festival şi în urmă cu doi ani. Facem eforturi să fie un eveniment complex, bine făcut, de care Braşovul are nevoie şi pe care vom încerca să îl creştem şi mai mult“, a declarat Marian Gâlea, preşedintele Asociaţiei Culturale Fanzin, organizator al festivalului.

Preţul unui abonament este de 200 de lei pentru toate cele trei seri de festival iar biletele de o seară sunt 75 de lei- pentru 24 şi 25 noiembrie şi 95 lei -pentru sâmbătă, 26 noiembrie.

Programul Festivalului
Joi, 24 noiembrie, ora 19:00 CHAT NOIR QUARTET (ITALIA), SUBMOTION ORCHESTRA (MAREA BRITANIE)
Vineri, 25 noiembrie, ora 19:00 LUIZA ZAN & HUNGARIAN ALL STARS (ROMÂNIA/UNGARIA), PER „THE BASS VIKING” MATHISEN SUPER TRIO (NORVEGIA/ISRAEL/MAREA BRITANIE)
Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 19:00 THE JIMMYS (USA), SHARRIE WILLIAMS & BAND (USA)

Mai multe informaţii pe site-ul oficial, www.brasovjazz.ro

Alte stiri din Muzica

Ultima oră