Aniversare Țapinarii, 18 ani & lansare disc: ”Săgeată spre cer”

24 Iun 2019 | scris de Alex Revenco
Aniversare Țapinarii, 18 ani & lansare disc: ”Săgeată spre cer”

În 18 ani de activitate, Țapinarii au lansat opt discuri, un best of și au susținut peste 1000 de concerte. Numai mâine nu-i poimâine când Tănase & Covei au la Green Hours, ora 19.30, Aniversare cu lansare disc nou, al zecelea. În “Săgeata spre cer” găsim versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire. Vă așteptăm cu drag, indiferent de starea civilă!

Intrare: 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro & la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, + redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică  – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu telefon în prealabil la 0788 452 485).

Intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului. Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări. Evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată. Nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green… Vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră