Adi Bărar Band lanseaza albumul de debut în cadrul unui concert la Bucureşti

01 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Adi Bărar Band lanseaza albumul de debut în cadrul unui concert la Bucureşti

Chitaristul si liderul formaţiei Cargo, Adi Barar, lanseaza albumul de blues „Hold On!”, in cadrul unui concert ce va avea loc vineri 2 iunie, ora 21.00, pe terasă, la H.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1335223576546559/

Albumul „Hold On!” include reinterpretari ale unor melodii din repertoriul unor artisti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors. Piesele sunt inregistrate alaturi de invitati ca Loris Negrut (chitara si clape), Claudia Negrut (backing vocal) si Teodor Pop (clape, hammond, pian).

„Chiar daca unii spun ca blues-ul este un gen de nişă, mie nu mi se pare asa. Dovada concreta o avem la concertele noastre, unde vine multa lume. Eu consider ca blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rockului“, a declarat Adi Bărar.

Adi Bărar Band a luat nastere in anul 2009 din dorinta liderului formatiei Cargo de a se reintoarce la radacinile stilului care a pus baza dezvoltarii sale ca artist. Alaturi de Adi Barar “Barezze”, la chitara si voce, din grup fac parte si Kombell Cramba la bass si Cristi Raţiu „Aciduţu” la tobe.

Primul single de pe albumul „Hold On!” este „Same Old Blues” si este făcut public cu cateva zile inainte de concertul de lansare al albumului.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SqKCuZT5N8Q

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră