A murit din dragoste de cuvinte. Celelalte Cuvinte

17 Sep 2018 | scris de Alex Revenco
A murit din dragoste de cuvinte. Celelalte Cuvinte

De foarte mulţi ani era nelipsit la concertele grupului orădean la Bucureşti. De fiecare dată făcea fotografii, avea foldere dedicate fiecărui show în parte, şi mai nou înregistra video spectacolele formaţiei favorite.

 Îl cunosc de o grămadă de ani şi ne întâlneam de fiecare dată când Cuvintele aveau concert în Bucureşti, indiferent unde era asta, la Sala Palatului, Palatul Copiilor, sau în cluburile mai mari sau mai mici. “Nici Phoenix şi nici alţii nu m-au impresionat nicodată cum au reuşit Celelalte Cuvinte”, mi-a spus la un moment dat, având acasă toate albumele formaţiei, atât pe vinil cât şi pe CD.

Era un fan adevărat al formaţiei din Oradea. Normal, nu putea lipsi la concertul din Quantic, unde sâmbătă seara Celelalte Cuvinte au prezentat, integral,  “albumul cu pătrăţele”. Şi-a adus stativul, a dat drumul la video şi a început să filmeze grupul favorit. Înainte de pauză, la un moment dat nu s-a simţit bine şi a ieşit din club, avea nevoie de aer. Afară, a căzut, atac de cord. Imediat au venit cei care asigură primul ajutor şi timp de 40 de minute au încercat resuscitarea. N-a fost să fie. Aşa a plecat dintre noi Cornel Tudor, 57 de ani. Drum lin, prietene ! În imagine, Cornel lângă idolul său, Călin Pop.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră