A apărut cel de-al treilea număr al revistei Maximum Rock

04 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
A apărut cel de-al treilea număr al revistei Maximum Rock

Cel de-al treilea număr al revistei Maximum Rock, cuprinde articole, recenzii (Between Colors, Bloodway etc.) și interviuri interesante, de la Iggor Cavalera, Helloween, Delain, Dirty Shirt, Carach Angren la C.O.D., Breathelast, AFLMSMP, The Details și multe altele.

Revista poate fi comandată online (plată cu cardul) pe http://maximumrock.ro/magazin/, unde mai puteți comanda și celelalte două numere, încă disponibile. De asemenea, puteți beneficia de o ofertă la achiziționarea a douăreviste, mai multedetalii la link-ul de ma isus.

Editorial: “Trăim de câţiva ani – aţi observat, cu siguranţă – în plină modă retro. Înfloreşte industria tricourilor nou-nouţe care arată ca şi cum ar fi fost purtate şi uzate, discurile de vinil se vând ca învremurile (lor) cele mai bune, iar în rock avem un val de trupe care încearcă să sune ca acum 40-50 de ani. Tony Iommi povesteacă Rick Rubin s-a străduit să recreeze pe „13” atmosfera de pe primul album Black Sabbath, ba chiar şi să folosească aceleaşi amplificatoare. Fărăîndoială s-ar putea discuta mult despre motivele acestei priviri intense aruncate în urmă sau despre ataşamentul unor generaţii noi faţă de un trecut pe care… nu l-au cunoscut niciodată”....(Paul „Slayer” Grigoriu)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră