ProTV ar putea să iasă din grila Telekom și Next Gen

26 Feb 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
ProTV ar putea să iasă din grila Telekom și Next Gen

Pro TV anunță pe site că ar putea să iasă de la 1 martie din rețeaua Telekom și NextGen întrucât contractele de retransmisie dintre cablist și postul TV vor expira. 

“Această situație este cauzata de refuzul Telekom și NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar și a unor prelungiri ale contractului inițial. PRO TV este pe deplin implicat și speră să rezolve această situație până joi, 28 februarie, dar depinde de dorința Telekom și NextGen de a face acest lucru.”, arată un comunicat ProTV.

“Pentru că Telekom și NextGen nu au confirmat până noaptea trecută dacă vor continua să retransmită canalele PRO TV și după data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din păcate, să înceapă informarea telespectatorilor săi în legătură cu faptul că este posibil ca aceștia să nu mai poata viziona canalele PRO TV după data de 1 martie. Anunțul nu a fost o surpriză, Telekom și NextGen fiind informați de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-și anunțe telespectatorii cu cel puțin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri.

Nu putem da detalii care țin de această negociere, dar vă asigurăm că oferim canalele noastre tuturor operatorilor în condiții adecvate și rezonabile. Trebuie să respectăm aceleași principii față de partenerii noștri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom și NextGen de a reduce costurile.

PRO TV regretă această situație si depune toate eforturile pentru a o soluționa de o manieră rezonabilă, astfel încât abonații Telekom să poată urmări ca până acum programele noastre."

UPDATE

Ca reacție, Telekom vine cu o precizare, transmisă site-ului miscareaderezistenta.ro. ”Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul dumneavoastră, al clienților noștri”, este mesajul transmis de Telekom clienților săi.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră