Postul de televiziune Canal 33 a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk-show din lume

06 Apr 2020 | scris de B.M.D.
Postul de televiziune Canal 33 a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk-show din lume

Echipa postului de televiziune Canal 33 România a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru "Cel mai lung talk-show din lume" - 72 de ore şi 18 minute de emisiune neîntreruptă, informează un comunicat al televiziunii transmis AGERPRES.

Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat şi certificat de către Guinness World of Records în urma unui talk-show maraton, desfăşurat în direct, care a început pe 14 martie şi s-a terminat în dimineaţa zilei de 17 martie 2020, precizează sursa citată.

Timp de trei zile şi trei nopţi şi până în ziua în care Canal 33 a sărbătorit 3 ani de la înfiinţare, Alexandru Răducanu a susţinut non-stop interviuri cu peste 100 de invitaţi, personalităţi marcante din economie, cultură, politică, sport, educaţie, artă, antreprenoriat, dezvoltare personală şi spiritualitate, se precizează în comunicat.

"Acest talk-show a fost, pentru noi toţi, un test, o lecţie, o demonstraţie că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem. Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăşi limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor 3 ani frumoşi de activitate, dar şi o sursă de inspiraţie. Este un început pentru noi proiecte mari şi frumoase pe care le vom realiza împreună", a explicat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Echipa tehnică care a susţinut şi obţinut performanţa împreună cu moderatorul Alexandru Răducanu şi oaspeţii săi a fost coordonată de Cătălin Ioniţă (Regia tehnică).

O echipă de 10 observatori independenţi a monitorizat permanent desfăşurarea maratonului live, observaţiile lor fiind esenţiale pentru validarea recordului mondial şi înscrierea sa în Cartea Recordurilor Guinness.

Precedentul record era de 62 de ore şi 12 minute şi aparţinea unei televiziuni din India. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră