Marius Manole, în pericol să se retragă de la emisiunea "Uite cine dansează!"

28 Mar 2017
Marius Manole, în pericol să se retragă de la emisiunea "Uite cine dansează!"

Deşi, la fiecare ediţie a emisiunii "Uite cine dansează!" s-a aflat în topul clasamentului ca urmare a notelor primite de la juriu, unul dintre concurenţii cei mai iubiţi ai emisiunii, și nu doar fiindcă e al nostru, actorul şi realizatorul emisiunii matinale la Smart FM, Marius Manole este sfătuit călduros să se retragă. 

"Copilule, arăţi rău, tot oraşul îmi spune, de ce să munceşti atât de mult şi pentru ce?" i-a spus mama lui ingrijorata. Manole a răspuns că a semnat un contract, nu poate pur şi simplu să iasă din scenă că aşa I s-a năzărit. "Cum crezi că aş putea să ies din concurs?" i-a replicat el. "Te impedici şi cazi", i-a spus doamna Manole. "Apoi rogi oamenii să nu te mai voteze şi pe juraţi – să-ţi dea note mici", a povestit Marius Manole, râzând copios la matinalul "Smart FM".

Actorul a obţinut luni seară cele mai mari note de la juriul emisiunii, fiind pe primul loc în clasament, la egalitate cu actriţa Rona Hartner. Dansul contemporan pe care l-a interpretat alături de partenera sa, Olesea Nespeac, i-a adus un nouă, oferit în premieră de exigentul Mihai Petre la acest concurs.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră