Mâine, la ”Vorbește Lumea”, Enrique Iglesias face mărturisiri despre viața personală

14 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Mâine, la ”Vorbește Lumea”, Enrique Iglesias face mărturisiri despre viața personală

Recent, Enrique Iglesias i-a primit pe reporterii PRO TV în studioul său din Miami pentru a le acorda un interviu în exclusivitate. Celebrul interpret și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Mărturisirile unuia dintre cei mai de succes artiști internaționali ai momentului, vor fi dezvăluite în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de luni, 15 februarie, de la ora 12.00 şi de la 14.00.

Relaţia cu Anna Kournikova

Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și dacă are sau nu planuri de căsătorie. Mai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență.

Discul de Aur și Discul de Platină
Cu peste 137 de milioane de albume vândute, cariera celui iubit cântăreț de origine spaniolă pare a fi o poveste fantastică: șapte albume care i-au adus Discul de Aur și Discul de Platină (trei în englezăși patru în spaniolă), hituri care au ocupat prima poziție în topurile din toată lumea, pornind din America și Japonia, până în Africa de Sud și India.

Concert la Bucureşti, pe 12 mai
Cea mai spectaculoasă producție artistică a momentului, prezentată în cadrul turneului mondial ”Sex and Love ”, ce promovează cea mai recentă apariție discografică, ajunge în luna mai și la București!
Enrique Iglesias va concerta pe 12 mai la Romexpo, iar biletele pentru mult așteptatul eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim şi magazinele partenere.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră