„Ultima țigară”. Un thriller cu Dorina Chiriac. Mâine, în Gara Băneasa. Quit smoking, stay alive

30 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
„Ultima țigară”. Un thriller cu Dorina Chiriac. Mâine, în Gara Băneasa. Quit smoking, stay alive

Într-o atmosferă ca-n Tanța și Costel, cu mici și bere, cu sushi (la sugestia dlui Marius Manole, mai cosmopolit decât noi) și cu multe happening-uri.

 

 

Faptul că se întâmplă în gară, să nu vă ducă spre Ana Karenina, nu vrem decât să punem capăt viciului, nu să deranjăm mersul trenurilor.

 

 

Acțiunea de mâine s-a născut din iubirea lui Marius Tucă pentru mine sau pentru fetița mea, Sonia”, ne explică Dorina Chiriac. „Sunt o persoană activă care fumează mult”, spune Dorina. „M-am apucat la 22 de ani, și, evident, am mai avut încercări de a mă lăsa de fumat (râde). Cel mai mult, cred, a fost acum zece ani și ceva când eram gravidă. Atunci am renunțat aproape un an.”

 

Evident că una dintre întrebările logice către Dorina este „Dar, fumezi mult?” Dacă fumez mult? Când cineva mă întrebă asta răspunsul gata pregătit este nu știu, pentru că atunci când mi se termină țigările, iau alt pachet (râde). Acasă la mine nu se fumează. Pe lângă Sonia eu nu fumez, ea nu știe că eu fumez. Eu de obicei fumez la teatru. și fumez foarte mult. Faptul că acum nu se mai fumează ân teatru, poate mă va ajuta.”

 

Evident că așa cum v-am spus, în mod demonstrativ viciul va fi stârpit abia după ce prin fața persoanei aflate în fața plutonului de execuție va fi fluturată o ultimă țigară. Prilej de lacrimi și regrete eterne. „Ultima țigară? Aș fi preferat să nu o fumez. Să nu fac aces lucru în mod demonstrativ. Dar, de dragul show-ului, am să o fac”. 

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră