Workshop de hipnoză spirituală. Beneficiile dovedite ale rugăciunii

08 Noi 2018 | scris de M.C
Workshop de hipnoză spirituală. Beneficiile dovedite ale rugăciunii

Rugăciunea este o experiență foarte personală care poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Dar, ca o definiție generală, rugăciunea este o cerere,o mulțumire sau laudă adresată de credincioși divinității, sau o încercare personală de a intra în contact direct cu divinitatea.

Știința nu poate dovedi niciodată dacă rugăciunile noastre primesc sau nu cu adevărat răspunsuri de la o Putere sau un Sine Superior, dar cercetările arată că rugăciunea aduce beneficii semnificative sănătății noastre emoționale, fizice și mintale.

Așadar, dacă nu vom putea niciodată să răspundem la întrebarea dacă rugăciunea generează sau nu răspunsuri de la Dumnezeu, știm din studiile științifice că rugăciunea generează răspunsuri în interiorul celui care se roagă.

Este important să găsești cu adevărat o semnificație pentru rugăciune în viața ta. Dacă o faci doar dintr-un sentiment de obligație sau de câștig personal, cercetările arată că poate avea de fapt un efect dăunător, arată Eugen Popa, hipnoterapeut.

Peste 250 de studii efectuate de oamenii de știință vin cu o concluzie clară: rugăciunea este sănătoasă pentru cei care o practică.

Pentru cei care vor să afle mai multe despre beneficiile rugăciunii, care vor să descopere și să practice alte tehnici spirituale străvechi și tehnici moderne de hipnoză spirituală, în 17-18 noiembrie are loc primul workshop de hipnoză spirituală, la București. Organizatorii dau asigurări că doritorii pot participa din sală sau online.

Toate informațiile despre acest workshop pot fi găsite AICI.

Ce spune știința despre benefiicile pe care le aduce rugăciunea în viața noastră, AICI.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră