Vinul celor două Moldove, reunit la Iași

20 Sep 2019 | scris de Andreea Vasilescu
Vinul celor două Moldove, reunit la Iași Galerie foto (4)

Expoziția ,,Republica Moldova prezintă” are loc, pentru al treilea an consecutiv, la Iași, weekend-ul acesta (20-22 septembrie). Astfel, crame de renume, dar și producători din industria textilă, de fashion și alimentară de peste Prut se reunesc pentru a le oferi ieșenilor ocazia să descopere gustul autentic al Republicii Moldova, alături de producători de vin din România.

În fața Palatului Culturii din Iași este amplasat standul pop-up al Vinului Moldovei, alături de 15 standuri individuale ale cramelor: Alianța Vin, Suvorov Vin și Kazayak Vin, Cricova, Timbrus, Purcari, Bostavan, Bardar, Mileștii Mici, Chateau Vartely, Fautor, Maurt, Tomai-Vinex, Gitana Winery, Barza Albă și Aroma, prezente la eveniment cu susținerea Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) și reunite sub brandul de țară ,,Vinul Moldovei. O legendă vie/ Wine of Moldova. A legend alive”.

În fiecare zi,  ieșenii sunt așteptați să ia parte la masterclass-uri și la degustări de vin la standul pop-up al Vinului Moldovei, putând să achiziționeze vinuri de calitate la prețuri speciale.

Alte stiri din Life style

Ultima oră