Cinci lucruri pe care trebuie să le faceți neaparat înainte să aveți copii

24 Ian 2016 | scris de Istvan Deak
Cinci lucruri pe care trebuie să le faceți neaparat înainte să aveți copii

1.Călătoriți mult și departe
Încercați să îmbinați călătoriile cu activități extreme: bungee-jumping, rafting, salt cu parașuta. Alegeți călătorii spontante, cât mai lungi și cât mai departe.

Nu ratați un sfârșit de săptămână romantic la Paris, o excursie în ultimul minut în Maldive sau Caraibe. În momentul în care o să deveniți părinţi, aceste planuri se vor îndepărta la ani lumină.

2. Fiți iresponsabili
Petreceți zi și noapte, dansați în cluburi până vă dau afară. Aflați singuri care este cel mai bun cocktail din oraș și frecventați barurile până dimineața. Răsfațați-vă prietenii cu un pahar de șampanie. Dacă sunteți necăsătoriți, atunci nu ar trebui să vă pese de reputație. Încercați toate relațiile posibile.

3 Fiți leneși
Petreceți duminica în pijamale în pat. Dormiți cât vreți. Citiți o carte sau uitați-vă la televizor. Când o să deveniți părinți nu o să mai aveți ocazia. Trezirea duminica la ora 6 va deveni o normalitate.

4. Testați lipsa de disciplină
Puneți picioarele pe masă când vă uitați la televizor, mâncați toată punga de chipsuri, beți din sticlă, înjurați și certați-vă dacă cineva v-a luat locul la coada din supermarket. Uitați de toate acestea când o să fiți părinţi, fiindcă trebuie să adoptați rolul de exemplu-model.

5. Investiți în frumusețea voastră
Aranjați-vă frumos și faceți poze pentru eternitate. Alegeți un fotograf profesionist, dar și un stilist. Fiți mândri și arătați tuturor pozele voastre. Profitați de tinerețea voastră. Răsfățați-vă cu laudele celor din jur. Scoateți în evidență tot ce e mai frumos din voi.

Notați-vă într-un caiețel toate complimentele pe care le primiți. Dimineața la patru, când vă treziți să alăptați copilul pentru a treia oară, veți lua acest caiețel sș veți citi cu mândrie din el.

Alte stiri din Life style

Ultima oră