Cine sînt cei care proiectează jucăriile sexuale. Plus: BONUS: vibratorul care te lasă gravidă sau ce mai e nou pe piaţa de sex-toys:

12 Apr 2016 | scris de Luiza Moldovan
Cine sînt cei care proiectează jucăriile sexuale.  Plus:  BONUS: vibratorul care te lasă gravidă sau ce mai e nou pe piaţa de sex-toys:
Dacă te-ntrebi cum arată un designer de dildo, înseamnă că eşti întreg la cap. 
 
El arată la fel ca toată lumea doar că pe el niciodată, dar niciodată pe lumea asta n-o să-l atingă vreo criză financiară sau ceva de genu. 
 
Asta pentru că lucrează într-o industrie foaaaaarte prietenoasă cu oamenii. 
 
Stephanie Berman a inventat o chestie extraordinar de deşteaptă. 
 
Ȋi prevăd un viitor luminos invenţiei ei – vibratorul care ejaculează şi te lasă gravidă. 
 
Practic, cu o sută de euro şi cu o eprubetă luată de la banca de spermă, poţi să te impregnezi de nu te vezi. 
 
Secretul pe care nu ţi-l spune nici un medic: o fertilizare in-vitro din care rezultă o sarcină cu mai mulţi embrioni se cheamă tot eşec
Ȋn cabinetele de specialitate, se ştie, procedura e greoaie şi ultracostisitoare. 
 
Nici nu dă rezultate din prima. Tre să te duci să te impregneze de mai multe ori şi, ce crezi?, de fiecare dată tre să marchezi la casierie 1 000 – 1 500 de euro. 
 
Plus că s-ar putea să obţii mai multi embrioni. Nimeni nu ţi-a spus niciodată asta, dar îţi spunem noi acum: o fertilizare in-vitro din care rezultă o sarcină cu mai mulţi embrioni se cheamă tot eşec. 
 
Ei ţi-o prezintă ca pe o chestie uau, ca să-ţi ia maul. Şi tu, care voiai, sărmana de tine, o sarcină cu un singur făt, nu mai zici nimic. 
 
Te obişnuieşti cu gîndul c-o să ai cinşpe puradei care or să-ţi urle-n cap acum şi-n vecii vecilor, amin. 
 
Stephanie e gay şi are gagică. 
 
Ȋmpreună, au o fată de doi ani şi mai vor să mai facă una. Au obţinut sarcina cu ajutorul gadgetului inventat de deşteapta asta, care apoi l-a folosit pe propria ei piele. 
 
Deocamdată, dildo-ul inventat de ea e doar roz, dar Stephanie o să-l vrea pe mai multe culori şi o să-l denumească, mai prietenos, POP. A! 
 
Şi o să-i facă şi nişte şănţuleţe, ca să te gîdile mai bine.
 
La sfîrşitul tubului de sucţiune care este inserat în vibrator se află o pompiţă  care, dacă e apăsată, face  ca vibratorul să ejaculeze. 
 
“Aşa am conceput-o pe fata noastră şi acum soţia mea e însărcinată din nou. Prin aceeaşi metodă. Oricum, credeă-mă, e mult mai ieftin şi mai eficient decît metoda clasică de fertilizare. Şi, în plus, e şi fun”. 
 
Berman e doar unul dintre antreprenorii dedicaţi industriei jucăriilor sexuale. Insistă mult pe calitatea materialului. 
 
“Oamenii nu mai vor să-şi bage ftalaţI în ei. Vor chestii de calitate. 
 
Da, într-adevăr! Parcă e mai bună lumea fără ftalaţi. Ştiu şi eu de la biberoane!
 
Vibratorul cu conexiune la internet & cel pentru bărbaţii cu disfuncţii erectile
 
Există şi vibratoare smart, conectate la internet. “LovelifeKrush” monitorizează exerciţiile fizice care implică pelvisul printr-un Bluetooth şi o aplicaţie pe smartphone, care dă feed-back vibratoriu (dacă putem să spunem aşa şi iată că putem!) şi vizual. 
 
LovelifeKrush promite întărirea musculaturii pelviene şi, prin urmare, înlăturarea incontinenţei urinare. E în magazine, deocamdată nu şi în Romȃnia, dar cînd o să fie o să coste 129 de euro. Aprox. 
 
“E cît se poate de mainstream. Mai mainstream de atît nu se poate”, spune Michael Guilfoyle, business manager la Sportsheets. 
 
Noua generaţie de vibratoare nu mai e asociată cu pornachele. 
 
Există un business în creştere, care are o importantă dimensiune utilitară. Bine, ok, utilitar în sens medical. 
 
Stephanie Berman, care are 34 de ani, e autoarea încă unui gadget sexual care se bucură de mare succes. Pentru bărbaţii cu disfuncţii erectile, ea a inventat “The Pulse”.   
 
Berman a terminat sociologia şi a vrut să se facă autor de versuri în industria muzicii pop, dar în 2012 şi-a deschis propriul business, Bermann Innovations, cu un kit de inseminare la domiciliu. 
 
Prima versiune a vibratorului pentru inseminare POP era făcut dintr-un material dur şi avea trei nuante de piele. 
 
A doua versiune a fost lansată anul trecut, în colaborare cu compania germană de sex-toys Fun Fact Sarah Tomchesson, care i-a vîndut inovaţia în magazinul ei de gadgeturi sexuale. 
 
(Mai sînt şi alţi designeri de gadgeturi sexuale. Nu disperaţi! Promitem să revenim cu detalii!)
 
 
foto: Emily Berl pentru The Guardian
 
 

Alte stiri din Life style

Ultima oră