Prințul Harry, într-un haos total după moartea prințesei Diana. Remediul: boxul și William, fratele lui mai mare

17 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Prințul Harry, într-un haos total după moartea prințesei Diana. Remediul: boxul și William, fratele lui mai mare

 Prințul Harry recunoaște că a trecut printr-o perioadă de haos total, înainte de a recurge la suportul psihologic pentru a depăși traumatismul provocat de decesul mamei lui, prințesa Diana, transmite AFP.

Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, explică, într-un dialog apărut, luni, în cotidianul britanic The Telegraph, că a avut nevoie de mulți ani pentru a uita ceea ce a simțit când a aflat despre moartea mamei lui, la 31 august 1997, când avea doar 12 ani. Modul meu de a face față situației a fost să adopt politica struțului, să refuz să mă gândesc la mama, spune prințul Harry. 

Abia la vârsta de 28 de ani, el s-a decis să ceară ajutorul unui specialist. Prințul Harry spune că a fost susținut în special de fratele lui mai mare, prințul William. În  20 de ani nu m-am mai gândit la asta și a am căzut într-un haos total timp de doi ani Nu înțelegeam ce se va întâmpla cu mine, a recunoscut prințul în rarele interviuri privitoare la viața lui privată. Nu înțelegeam cum noi (membrii familiei regale) am rămas sănătoși..., dar sigur am fost foarte aproape de depresie, mărturisește prințul Harry.  

Prințul Harry a seervit armata britanică timp de un deceniu și se descrie ca având o problemă când avea 20 de ani. 
Potrivit acestuia, boxul a fost remediul care l-a salvat. 

Prințul William și soția lui Kate participă azi, împreună cu Harry, la campania vizând eliminarea stigamtizării sănătății mentale.  

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră