Petrecerea burlăciţelor, ultima ei bucurie. A murit într-un accident de avion

12 Mar 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Petrecerea burlăciţelor, ultima ei bucurie. A murit într-un accident de avion

Moştenitoarea unei companii din Turcia a murit într-un accident de avion în timp ce se întorcea de la petrecerea burlăciţelor pe care o organizase în Dubai, pentru a sărbători căsătoria sa cu Murat Gezer, programată luna viitoare.

Mina Basaran, 28 de ani, a murit după ce avionul privat în care se afla împreună cu șapte prietene s-a prăbușit duminică într-o zonă de munte din Iran, relatează telegraph.co.uk.

Ea s-a numărat printre cei nouă cetățeni turci, inclusiv echipajul avionului, ucişi în accident. Două dintre prietenele ei spaniole au fost, de asemenea, ucise.

Anchetatorii au găsit luni "cutia neagră" a avionului. Este încă neclar ce anume provocat accidentul, deși un martor a declarat televiziunii iraniene de stat că avionul a luat foc înainte de a se prăbuşi în munţi.

"Mina era foarte aproapiată de prietenele ei. Întotdeauna au petrecut timp împreună. ... Și ea era dedicată familiei sale ", a declarat Gulay Koc, ziaristă la o revistă de lux, pentru The Telegraph.

Gulay Koc, care s-a întâlnit de mai multe ori cu Mina Basaran pentru un interviu, a adăugat: "Era atât de drăguță, elegantă și deșteaptă. Era întotdeauna pasionată de modă. A călătorit în capitalele modei din toată lumea. Paris, Milano, Londra ".

Actrița spaniolă Yolandthe Cabau a postat o fotografie pe Instagram în care o sărută pe Mina Basaran pe obraz. "Era foarte iubită și admirată. Avea o inimă de înger ", a scris Cabau.

Mina Basaran era moştenitoarea companiei tatălui său, Basaran Investment Holding, cu afaceri în turism, finanțe, construcții și energie. Unul dintre proiectele imobiliare ale lui Huseyin Basaran include apartamente de lux  numite după fiica sa, "Towers Mina".

Mina Basaran era activă pe reţelele de socializare, postând pe Instagram fotografii din timpul vacanţei la Dubai. În una dintre ele apare halat de baie alb, înconjurată de cele șapte prietene ale sale, în halate de roz, la un hotel din Dubai.

Ea a apărut pe coperta ediției turcești a revistei Grazia în 2015 şi s-a logodit în luna octombrie la Casa Soho din Istanbul, conform presei locale.

Alte stiri din Life style

Ultima oră