Pantaloni din lână și pulovere rupte: ce ne spune Brad Pitt cu look-ul său „anti-Brad” (foto)

18 Feb 2023
Pantaloni din lână și pulovere rupte: ce ne spune Brad Pitt cu look-ul său „anti-Brad” (foto) Galerie foto (5)

Fusta, haine colorate, salopetă din piele de piersică… Evoluția vestimentară recentă a lui Brad Pitt este surprinzătoare. O (re)naștere care are legatură cu despărțirea sa de Angelina Jolie, scrie MadameFigaro.

Aspect nou pentru o viață nouă. Până acum, toată lumea a fost unanimă în confirmarea statutului său de sex-simbol. În ultima vreme, însă, Brad Pitt surprinde: alegerile sale stilistice recente provoacă, și aproape fascinează. Schimbare de modă reală sau operațiune de marketing? Practic, ambele în același timp.

Actorul în vârstă de 59 de ani îndrăznește acum culoarea, materialele ușoare precum lenjeria, pantalonii de jogging din piele de piersică și chiar fustele. A creat astfel surpriza într-un costum de culoar somon cu pantaloni cu șnur. Înainte de a aluneca într-un stil lejer aproape identic de in gri ardezie la premiera pariziană a filmului Bullet Train, asociat cu o pereche de adidasi Adidas x Gucci. În spatele acestor ținute casual se afla designerul independent Haans Nicholas Mott cu sediul în New York.

"Vom muri cu toții"

Eroul din Fight Club nu apare reînnoit doar pe covorul roșu. Si în oraș Brad Pitt afirmă un nou stil mai casual, în ton cu vremurile, mizând pe tricouri cu texturi ultra-fluide, pantaloni largi din pânză și teniși imaculați în stil Stan Smith. 

Întrebat despre schimbarea lui de stil, Brad Pitt i-a sugerat lui Mark Malkin de la Variety : „Nu știu! Vom muri cu toții, așa că la naiba.” Atent la viitorul său, actorul american caută să-și încheie cu bine cariera. „În ultimele luni, am impresia că ajung la finalul cursei. Ce îmi vor rezerva etapele viitoare și pe ce drum vreau să merg?” s-a întrebat din nou în iunie 2022..

Renaștere după divorț

Cu toate acestea, re-înnoirea lui Brad Pitt – în cinema, ca și în modă – nu este doar o strategie de comunicare. Ea este, de asemenea, și mai presus de toate, legată de divorțul de Angelina Jolie.

Au trecut șase ani de atunci, iar actorul și-a schimbat stilul. A fost condiția pentru a-și recâștiga cei șase copii, ținuți departe de tatăl lor încă de la începutul procesului. Sobru, a revenit în topul listei în 2019 în Once Upon a Time in Hollywood , alături de Leonardo DiCaprio. Cel pe care l-am văzut slăbit, cu fața scobită, pe străzile din Los Angeles în martie 2017, revine cu abdomenele bombate – în filmul menționat. Îl vedem în fața ochilor pe autostopistul fără cămașă din Thelma și Louise care se ridică din cenușă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar și Brad Pitt, toată lumea are dreptul la o a doua șansă.

Alte stiri din Life style

Ultima oră