Păcăleala de 1 Aprilie pentru care un primar a fost nevoit să prezinte scuze

03 Apr 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Păcăleala de 1 Aprilie pentru care un primar a fost nevoit să prezinte scuze

Un primar a fost nevoit să prezinte scuze după ce gluma sa de 1 aprilie nu a fost gustată. În ciuda scuzelor şi regretelor, edilul a fost taxat fără milă de internauţi, relatează BBC.

Primăriţa localităţii franceze Beauvais a anunţat că gigantul suedez de mobilă Ikea va deschide un magazin în oraş şi va crea 4.000 de noi locuri de muncă.

Caroline Cayeux a făcut anunţul pe Facebook și Twitter, iar mulţi localnici l-au apreciat ca fiind "o veste minunată". Ei nu au mai avut însă aceeaşi reacţie când primăriţa a revenit câteva ore mai târziu pentru a preciza că informaţiile despre oportunitățile de angajare nu sunt adevărate.

Ea şi-a regretat gluma, considerând-o "nu foarte înțeleaptă". Edilul a declarat presei franceze că îi pare rău că umorul său nu a fost împărtășit de toată lumea şi a adăugat că un nou proiect comercial în afara orașului (de 54.000 de locuitori) va crea, într-adevăr, 4.000 de locuri de muncă, pe viitor.

Cu toate acestea, utilizatorii de social media au fost neiertători. "Toţi vă vom vota la următoarele alegeri ...păcăleală de 1 Aprilie".

Alte stiri din Life style

Ultima oră