O nouă tendinţă: Colorarea părului „leopard”

10 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
O nouă tendinţă: Colorarea părului „leopard”

S-ar putea spune că am văzut totul în materie de colorarea a părului. De la clasicele bond, roşcat, negru, la culori pastelate, combinate în fel şi chip, de exemplu, sub forma unui curcubeu. Dar iată o nouă tendinţă vine din Marea Britanie, scrie yahoo style.  
Ideea colorării părului „leopard” a apărut în Bleach London, un salon de coafură din Londra, cunoscut, de altfel, pentru ideile novatoare dintre cele mai „nebune”, lansate periodic. Artistul, care a conceput şi realizat vopsirea părului leopard, se numeşte Erik Pascarelli. El este cunoscut pentru ideile originale, materializate în special în cazul clientelor cu părul scurt. 

După ce a decolorat părul şi a aplicat o nunaţă de blond-clair, Erik Pascarelli a creat pete asemănătoare celor de pe blana de leopard, cu nuanţe specifice. 
Rezultatul este cu certitudine uimitor şi, să recunoaşte, nu-i deloc rău, chiar dacă este greu de imaginat acest experiment pe un păr lung.

Problema este că această opera de artă trebuie întreţinută. Adică, trebuie periodic să mergeţi la coafor pentru lucrări de întreţinere! 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră