Colecția „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii!

21 Mai 2015
Colecția „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii!
Andreea Dogaru, unul dintre cei mai apreciați designeri români ai noului val, a extaziat publicul francez cu colecția sa „In memoriam Oscar de la Renta”.

Românca a fost invitată la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, iar creațiile sale au fost alese de către organizatorii festivalului să fie expuse în vitrina centrului comercial de lux Printemps, alături de colecțiile celor mai mari branduri din lume!

Andreea Dogaru este pregătită să atragă atenția și admirația iubitorilor de modă din Franța și cu rochiile sale din colecția gotică Lilith, care vor fi prezentate astăzi, 21 mai, în cadrul unui spectacol îndrăzneț și noncoformist la Strasbourg Fashion Days 2015.

Până atunci, alte ținute elegante semnate de Andreea Dogaru, cele din colecția „In memoriam Oscar de la Renta”, cu țesături florale delicate și culori vii, sunt admirate și la intrarea unuia dintre cele mai de lux mall-uri din Strasbourg.

Strasbourg Fashion Days este un important festival internațional dedicat designerilor din întreaga lume. Evenimentul este, totodată, și unul dintre evenimentele europene must-see iar ediția din acest an propune o temă încântătoare: Fashion Love & Peace.  

Alte stiri din Life style

Ultima oră