Horoscopul moţiunii de cenzură de miercuri: Poporul nu va fi mulţumit de rezultate

19 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Horoscopul moţiunii de cenzură de miercuri: Poporul nu va fi mulţumit de rezultate

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Astrologilor din România, Mihaela Dicu, a realizat horoscopul pentru miercuri, 21 iunie, ziua când se votează moţiunea de cenzură a PSD. Ea avertizează că miercuri este o zi cu o dinamică specială, în care două astre, Soarele şi Mercur, schimbă semnul şi intră în Rac, ceea ce sună a instabilitate, a schimbare, a divizare.

Soarele intră în Rac la ora 7:24, iar  Mercur la ora 12:57. Cum nu se ştie exact la ce ora se va vota moţiunea, Mihaela Dicu spune că după 7:24, jocurile le face Mercur, iar cu Mercur nu ştii niciodată cum stai. "Este schimbător, este convertibil... Lucrurile pot să înceapă într-un fel şi să sufere modificări pe parcurs", avertizează astrologul.

"Luna este in Taur, in casa a XII-a solara a PSD-ului. Acolo se afla si Venus natala, care a ajutat de multe ori formatiunea in manevrele ei oculte. Cu Luna in aceeasi zona, jocurile de culise sunt in floare. Doar ca Luna e in careu cu Nodurile, iar asta nu e bine... Iar daca motiunea nu se voteaza dimineata, cu cat se avanseaza mai mult in zi, cu atat Luna se apropie mai mult de Algol (Beta din Perseu), o stea cu o faima foarte proasta.  Luna atacata in casa a XII-a ori nu-si atinge scopurile, ori cele pe care le atinge sunt foarte indoielnice.

In alta ordine de idei, Luna reprezinta multimea, poporul, care e clar ca nu va fi prea fericit de rezultate. Sunt tare curioasa sa vad in ce fel va influenta evenimentele aceasta dinamica neobisnuita a zilei. Faptul ca doua planete schimba semnul suna a instabilitate, a schimbare, a divizare. Este insa important de retinut un lucru: PSD-ul are o harta natala foarte teapana. Distonanta, conflictuala, dar solida. Ansamblul planetar din Gemeni are consistenta. Dar fiindca tranzitele sunt puternic adverse, cel mai probabil va iesi jumulit zdravan din aceasta ultima aventura. Pesedistii n-au adversari pe masura (deocamdata), dar deh, ce-si face omul cu mana lui...", conchide Mihaela Dicu, într-o postare pe Facebook, însoţită de hărţile natale ale moţiunii de cenzură şi PSD..

Alte stiri din Life style

Ultima oră