Fosta gimnastă Maria Olaru a divorţat de liderul PRU Bogdan Diaconu

23 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Fosta gimnastă Maria Olaru a divorţat de liderul PRU Bogdan Diaconu

Fosta gimnastă Maria Olaru a anunţat pe pagina sa de Facebook că a divorţat de soţul său, politicianul Bogdan Diaconu, prin procedură notarială, după ce cuplul se separase încă de anul trecut, invocând "idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă".

"Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorț se datorează activităților sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înțelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deși trăiam separați n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aș fi contribuit, prin decizia mea, la eșecul său politic. Cu atât mai puțin că aș fi ales divorțul după ce n-a mai fost deputat", explică Maria Olaru.

Ea a subliniat că face aceste precizări după ce liderul PRU, fostul deputat Bogdan Diaconu, a fost criticat în presă, fără a i se preciza numele, ci folosindu-se formula „soțul gimnastei Maria Olaru”. Fosta gimnastă admite că după divorţ va urma inerent o perioadă grea, dar, spune ea, nu imposibil de depăşit. "Acesta este motivul pentru care, vă rog să înțelegeți și să respectați dorința de liniște atât de necesără mie și fiului meu", mai afirmă Maria Olaru.

Bogdan Diaconu şi Maria Olaru s-au căsătorit în 2015 şi au un băieţel, Mihail. Maria Olaru s-a retras din gimnastică după Jocurile Olimpice din 2000, iar palmaresul său cuprinde: medalie de aur cu echipa României şi argint la individual-compus, chiar la Sydney, două medalii de aur (cu echipa şi la individual-compus) şi una de bronz (sărituri) la Campionatele Mondiale din 1999, dar şi o medalie de aur (cu echipa) şi una de argint (la sărituri) la Campionatele Europene din 1998, conform news.ro.

Alte stiri din Life style

Ultima oră