Gestul Ivankăi Trump care i-a scos din sărite pe americani

30 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Gestul Ivankăi Trump care i-a scos din sărite pe americani

Ivanka, fiica preferată a preşedintelui SUA, Donald Trump, a reuşit să-i scandalizeze pe americani. Ea este acuzată de lipsă de sensibilitate după ce a postat pe Twitter şi Instagram o fotografie în care apare alături de soţul ei, Jared Kushner, la un club select din Washington, în timp ce mii de oamenii protestau faţă de ordinul anti-imigraţie, relatează independent.co.uk.

Cei doi s-au fotografiat în faţa unei oglinzi în care se vede cum Jared îi ţine mâna pe fund Ivankăi. Şi toate acestea în timp ce sute de mii de persoane protestau împotriva ordinului anti-imigraţie dat de Donald Trump, care a provocat haos pe aeroporturile din lume la sfârşitul săptămânii trecute. 

După distribuirea pozei, Ivanka Trump a fost imediat taxată pentru gestul său. Ea a fost acuzată de insensibilitate extremă, iar fotografia a fost catalogată ca find sălbatic de ofensatoare, neadecvată şi ruptă de realitate. Mai mulţi utilizatori au folosit fotografia pentru a crea colaje, unul dintre ele fiind cu un copil refugiat înfăşurat într-o folie de protecţie. Alţii au luat în derâdere modul cum era îmbrăcată Ivanka - o rochie lungă argintie-, comparând-o cu un cartof copt.

Ivanka, fost director la Trump Organisation, a distribuit fotografia după o cină la Alfalfa Club, sâmbătă seara. Încălcând tradiţia, Donald Trump nu a fost prezent la întâlnirea anuală a celor mai influenţi şi puternici oameni din Washington.  

Alte stiri din Life style

Ultima oră